De mooiste alternatieve plekken om te varen

De Bergse Plassen, misschien wel de mooiste plassen van Zuid-Holland! Met haar prachtige landschap en uiticht over de skyline van Rotterdam is het de perfecte locatie om een dagje Rotterdam te verkennen vanaf het water.

Maar voor wie eens iets anders wil proberen, biedt het land van molens en polders nog vele andere juweeltjes die wachten om ontdekt te worden.

Hieronder vind je vier alternatieve bestemmingen die net zo betoverend zijn als de Bergse Plassen:

 

Ontspanning op de Westeinderplassen

Laat je betoveren door de schoonheid van de Westeinderplassen met Sloepverhuur Aalsmeer. Verken het uitgestrekte natuurgebied van 10 km2, vaar langs de kronkelende sloten en kanalen en ontdek de weelderige eilandjes en seringenakkers. Als je genoeg hebt gezien, gooi dan het anker uit en trakteer jezelf op een middag zwemmen, luieren en zonnebaden op het zonnedek van je sloep. Voor meer informatie, bezoek Sloepverhuur Aalsmeer: bootverhuur op de Westeinderplassen.

 

Ontdek de pracht van de Schie!

Schiedam, met haar bijna 750 jaar oude geschiedenis en roemrijke verleden in de jeneverindustrie, wordt liefkozend Klein Amsterdam genoemd. En terecht! Verken de pittoreske havens in het centrum, het verborgen pareltje van het rauwe Gin Distillers District en bewonder de hoogste molens ter wereld. Een schipper met levendige verhalen kan je alles vertellen over dit voormalige Zwarte Nazareth, een juweel aan de Maas. Voor meer informatie: bekijk Sloep Schiedam | Beleef Schiedam vanaf het water.

 

Verken de majestueuze natuur van de Biesbosch

Met een sloep van Biesbosch-Sloepenverhuur verken je de indrukwekkende natuur van de Biesbosch. Dit unieke rivierdelta met doorlopend getij is een paradijs van wilgenbossen, eilanden en kreken. Als het grootste zoetwatergetijdengebied van Europa biedt Nationaal Park De Biesbosch een overvloed aan natuurlijke schoonheid en avontuurlijke mogelijkheden. In Drimmelen valt er veel te ontdekken en te beleven, van prachtige natuur tot strandjes en vaar- en wandelroutes. Voor meer informatie, ga naar: Sloep huren in Drimmelen | Biesbosch Sloepenverhuur.

 

Ontdek de Reeuwijkse Plassen

Ontdek de Reeuwijkse Plassen samen met vrienden of familie en ervaar de unieke charme van dit prachtige natuurgebied. Geniet van de rust en ruimte terwijl je langs de groene oevers vaart en de pittoreske dorpjes aan het water verkent. Met een sloep op de Reeuwijkse Plassen kun je heerlijk ontspannen en genieten van de omgeving. Of je nu kiest voor een romantische tocht met je geliefde of een gezellige dag uit met vrienden en familie, de Reeuwijkse Plassen bieden de ideale setting voor een onvergetelijke ervaring op het water. Bekijk de website hier: samensloepen.