Ontdek de Bergse Plassen in Rotterdam

Op zoek naar een onvergetelijke vaartocht op het water? Dan is een dagje varen op de prachtige Bergse Plas precies wat je zoekt! Gelegen in de schilderachtige wijk Hillegersberg, is de Bergse Plas een populaire bestemming voor watersportliefhebbers en natuurliefhebbers.

Met Sanqro sloepverhuur Rotterdam heb je de mogelijkheid om deze betoverende wateren te verkennen onder begeleiding van een ervaren schipper.

Of je nu een ervaren zeiler bent of gewoon op zoek bent naar ontspanning op het water, de Bergse Plas heeft voor elk wat wils.

Terwijl je over het glinsterende water vaart, omringd door prachtige groene oevers en statige herenhuizen, zul je jezelf onderdompelen in de serene schoonheid van deze idyllische omgeving. Het is geen wonder dat de Bergse Plas een geliefde plek is voor zowel lokale bewoners als bezoekers.

Met Sanqro sloepverhuur Rotterdam kun je de Bergse Plas op je eigen tempo verkennen onder begeleiding van onze ervaren schippers. Vaar langs pittoreske plekjes, geniet van het uitzicht op de omringende natuur, en ontdek de charme van dit unieke stukje Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar avontuur of gewoon wilt ontspannen en tot rust wilt komen, een dagje varen op de Bergse Plas belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

Ben je klaar om zelf de magie van de Bergse Plas te ervaren? Kom dan langs bij Sanqro sloepverhuur Rotterdam en boek een vaartocht voor een dag vol plezier en ontdekking op het water!

Reserveren