De sloep 

Sanqro’s sloep heeft een lengte van 7,40 meter en is voorzien van een luxe afwerking. De sloep heeft een ingebouwde motor waardoor de sloep weinig trilt en weinig geluid maakt. Ook heeft de sloep een koeling en een muziekinstallatie aan boord. 

Mooi weer garantie 

Bij regen en slecht weer wordt er niet gevaren en zal het volledige bedrag worden teruggestort naar de rekening waarmee is betaald. 

Opstapplaats: Bergse voorplas

De openbare steiger in Hillegersberg noord wordt gebruikt als standaard opstapplaats. De steiger ligt voor het kruispunt van de Weissenbruchlaan en de Bergse Dorpstraat en ter hoogte van eetcafe Facet en Abrazo. Klik hier voor de exacte locatie! 

Vaste prijs

Eerste 2 uur €70,- per uur, daarna €60,- per uur (minimum afname is 2 uur). 

Vanaf €17,50 per persoon.

Zelf je uren bepalen

Bepaal zelf hoe lang en wanneer je wilt varen! De sloep is elke dag boekbaar van 10:00 uur tot 21:00 uur. 

Kapitein

Tijdens het varen op Sanqro’s sloep gaat altijd een gecertificeerde kapitein mee! De kapitein neemt alle zorgen uit handen en zorgt tegelijk voor eventuele drankjes aan boord. 

Passagiers

Op de boot laten wij 8 personen toe, exclusief schipper. Dit doen wij zodat er nog voldoende ruimte is voor iedereen. 

Bereikbaarheid

  • Auto: voor de steiger is betaald parkeren. 
  • Openbaar vervoer: tramhalte Bergse Dorpsstraat Rotterdam stopt vlakbij. 
  • Fiets: voldoende fietsplekken voor de steiger

 

Opties

Heeft u een speciale gelegenheid? Wij kunnen naar wens de sloep in stijl aankleden. Neem contact op voor de mogelijkheden

Wij varen op aanvraag en bij langere boekingen ook op de Rotte en de Kralingse plas. Neem contact op voor de mogelijkheden

Drankjes

Bekijk hieronder onze standaard bottle service. Zelf kunt u ook drankjes en hapjes meenemen. Een deel van de drankjes kunnen aan boord worden gekoeld. 

Wij zullen altijd een dag van te voren telefonisch contact opnemen om de wensen van u te bespreken om eventueel iets van te voren klaar te zetten. 

Klik hier om te boeken Klik hier om terug te gaan