De mooiste vaarwegen van Rotterdam

Stap aan boord van een van onze sfeervolle sloepen en verken de mooiste vaarwegen van Rotterdam met Sanqro Sloepverhuur.

Laat je betoveren door het pittoreske landschap langs de oevers van de Rotte, een rivier die de naamgever is van de bruisende stad Rotterdam.

Hier kun je genieten van een unieke mix van historische locaties, adembenemende natuur en het moderne stadsleven, allemaal vanaf het comfort van je eigen sloep.

De Rotte ontspringt in het landelijke Moerkapelle en kronkelt vervolgens richting Rotterdam. De omgeving nabij de bron is weids en landelijk, met aan de oevers prachtige oude molens en historische sluizen, zoals het Bleiswijkse Verlaat uit de 18e eeuw. Aan de overkant van de rivier draaien de trotse molens van de Molenviergang in volle glorie, terwijl de aalscholvers rusten op de eilandjes van het Koornmolengat.

Voor de avontuurlijke zielen onder ons biedt de Rotte tal van mogelijkheden. Je kunt ervoor kiezen om door historische sluizen te varen naar de idyllische Bergse Plassen of de levendige Kralingse Plas. Of misschien wil je juist de stedelijke omgeving van de Rotte verkennen en genieten van het bruisende centrum van Rotterdam. Wat je ook kiest, je zult versteld staan van de diversiteit en schoonheid die de Rotte te bieden heeft.

Bij Sanqro Sloepverhuur bieden we verschillende vaartochten aan, allemaal met een ervaren schipper aan het roer. Kies voor een ontspannen rondje over de Bergse Plas, waar je kunt genieten van imposante huizen, charmante molens en pittoreske eilandjes. Of vaar naar de Kralingse Plas, waar je wordt omringd door weelderige bossen en een adembenemend uitzicht hebt op de Rotterdamse skyline. Voor degenen die graag wat verder willen varen, bieden we zelfs een tocht naar de rustige Rottemeren, een oase van rust midden in de stad.

Onze sloepen zijn perfect voor een gezellige dag op het water met vrienden of familie. Geniet van de vrijheid om je eigen route te bepalen terwijl je ontspant en geniet van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Dus waar wacht je nog op? Stap aan boord en laat je verrassen door de prachtige vaarwegen van Rotterdam met Sanqro Sloepverhuur.

Reserveren